Stafi i jashtem

 
 
Përveç mësimeve standard, kopshti ofron edhe mësime shtesë edukative dhe argëtuese të përditshme. Ofrojmë:

  • Mësimin e gjuhës angleze ( gjuhë e parë)
  • Mësimin e gjuhës italiane
  • Orën e muzikës "Happy hour with music and songs"
  • Orën e argëtimit fizik/ Përgatitja fizike
  • Mësimi i artit dhe i jetës
  • Shërbimi i mjekes dhe i psikologes
të gjitha brenda çmimit të pagesës mujore.

Me një pagesë extra prej 1000 lekësh ofrojmë kurset e dansit dhe pikturës.


Risi në kopshtin tonë është se fëmijët janë në “terr teknologjik”, pra ata janë totalisht jashtë kontaktit të televizorit, tabletave dhe celularëve.

Një shërbim tjetër për të cilin ne jemi krenarë është “Fidanishtja e kopshtit”, e cila është e rrethuar me pemë frutore dhe fidanë që mbillen nga fëmijët. Çdo grup i fëmijëve ka ngastrën e vet. Kjo është një praktikë shumë e njohur në perëndim, pasi mendohet se kontakti me natyrën rrit inteligjencën emocionale të fëmijës dhe e relakson në të njëjtën kohë.

Kopshti ynë i mban dyert hapur 12 muaj të vitit.

Kampi ynë veror “Summer kindergarten” është një shërbim që ne e ofrojmë për prindërit dhe fëmijët me shumë dashuri pa asnjë pagesë ekstra!

 

Stafi

 
 
 
 
 
 

Klesta Nako

 
 
 
 
 
 
 

Maestra Italiane Rita Cammilli

 
 
 
 
 
 
 

Bajame Topalli

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zysha e Arteve Marciale dhe Sporteve Klejda Lala

 
 
 

Diana Rusi

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Landi Pasku

 
 
 
 
 
 
 

Piktorja e kopshtit Aurora Lami

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doktoresha pediatre Diana Rusi

 
 
 
 
 
 
 

Koreografe Evis Kamberi

 
 
 
 
 
 
 

Maestra Italiane Jolanda Tina

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princesha e kopshtit Wendi Lami

 
 
 
 
 
 

Logopede Brunilda Lleshi