Regjimi Javor

 
 
 
 

E hënë

 
Ushqimi:

Mëngjesi: Kornfleksa me qumësht

Dreka: Rizoto me perime/Fasule/Sallatë me perime të stinës (lakër e bardhë, lakër e kuqe, karrota, limon)

Ëmbëlsirë: Amareta me shërbet

Pasdite: Bukë me gjalpë dhe fruti (mollë, banane, portokall, dardhë)

Aktivitete:
English Lesson- me teacher Adën
Mësimi i dansit- me zysh Evin (jo i detyrueshëm)
Mësimi i Artit dhe Jetës- me mësuese Nelën
Argëtim në fidanishten e kopshtit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E martë

 
Ushqimi:

Mëngjesi: Vezë e zier, qumësht, bukë, gjalpë, djathë

Dreka: Supë me makarona fidhe ose me oriz dhe perime/Pure me patate/Qofte/Sallatë me perime të stinës (lakër e bardhë, lakër e kuqe, karrota, limon), bukë

Ëmbëlsirë: Krem puding

Pasdite: Bukë me çokokrem/krepa me çokokrem, djathë/ fruti (mollë, banane, portokall, dardhë)

Aktivitete:
Mësimi i Italishtes-me maestra Ritën
Kursi i pikturës-me mësuese Marinën (jo i detyrueshëm)
Mësimi i Artit dhe Jetës- me mësuese Nelën
 
 
 
 
 
 

E mërkurë

 
Ushqimi:

Mëngjesi: Briosh me qumësht

Dreka: Supë me thjerrëza portokalli dhe mish/Makarona me kimë dhe mish të grirë/Sallatë me perime të stinës (lulelakër, brokoli, karrota, panxhar i kuq), bukë

Ëmbëlsirë: Kek me mollë ose portokall

Pasdite: Bukë me vezë ose me gjalpë, djathë, reçel/fruti (mollë, banane, mandarina, portokall, dardhë)

Aktivitete:
Ora me mjeken-Dr. Diana Rusi
“Presor” Albani-Happy hour with music and songs
English Lesson-me teacher Adën
Mësimi i Artit dhe Jetës- me mësuese Nelën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E enjte

 
Ushqimi:

Mëngjesi: Qumësht me biskota

Dreka: Supë me krem pule/Rizoto me domate dhe speca/Sallatë me perime të stinës (lakër e bardhë, lakër e kuqe, karrota, limon), bukë

Ëmbëlsirë: Sultiash

Pasdite: Petulla me mjaltë, djathë, sheqer/ fruti (mollë, banane, portokall, dardhë)

Aktivitete:
Mësimi i Italishtes-me maestra Ritën
Mësimi i dansit- me zysh Evin (jo i detyrueshëm)
Mësimi i Artit dhe Jetës- me mësuese Nelën
Argëtim në fidanishten e kopshtit!
 
 
 
 
 
 
 

E premte

 
Ushqimi:

Mëngjesi: Vezë e zier, qumësht, bukë, gjalpë, djathë

Dreka: Gjellë me patate, mish dhe karrota/Pastiçe ose byrek/Sallatë me perime të stinës (lakër e bardhë, lakër e kuqe, karrota, limon), bukë

Ëmbëlsirë: Krem puding

Pasdite: Bukë me gjalpë, çokokrem/ fruti (mollë, banane, portokall, dardhë)

Aktivitete:
English Lesson-me teacher Adën
Argëtimi fizik-me zysh Klejdën
Mësimi i Artit dhe Jetës- me mësuese Nelën
Veprimtari e lirë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E shtunë

 
Ushqimi:

Mëngjesi: Trahana me djathë dhe kos

Dreka: Supë me makarona fidhe/oriz me mish dhe zarzavate/Patate të skuqura, qofte, djathë, bukë

Ëmbëlsira “si të duam” dhe fruta të stinës

Aktivitete:
Psikologe Sibora në kopsht
Free Style, lojëra, argëtime pa fund
Kinema “Parajsa”/Teatër Kukullash/Aktorë nga trupa e teatrit kopshtor
Zysh Nela e mësimit të Artit jo në mësim, por në “Crazy Dance” dhe të tjera