Princi I Lumtur!

Dikur, diku, në mes të një qyteti në perëndim gjendej statuja e stolisur me fleta ari dhe gurë të çmuar e një princi që kishte qenë shumë i lumtur… por që tashmë po vuante meqë nga vendi ku ishte ai mund të shikonte tërë varfërinë dhe padrejtësinë që mbretëronte në qytetin e tij. Me anë të një dallëndysheje të mirë, shpërndau ai ca nga ca të gjithë gurët e çmuar dhe fletët e arit me të cilat ishte stolisur…

Testimonial

- Nela Cuka Sadikllari


Të vetmit që me përkushtim, argëtim, dashuri dhe mbi të gjitha me punë, i bëni fëmijët të edukuar, të lumtur dhe të qeshur. Jeni super!

-Albuena Cecaj


Më i miri nga të gjithë! Falë jush, vajza ime ka kaluar një fëmijëri të lumtur në krahë të një ekipi të mrekullueshëm edukatoresh. Ju kujtojmë gjithmonë me mall.

-Anjeza Shehu Agolli


Punë e admirueshme dhe shumë rezultative nga i tërë stafi, dashuria dhe kreativiteti që themeloni tek femijët është për tu duartrokitur fort. Jeni më të mirët, me fat që djali ynë Arjon po rritet shëndetshëm në kopshtin tuaj.
Faleminerit zyshë Ditës për shpirtin e bukur që pasqyron tek fëmijët, ata të duan shumë pasi kuptojnë që ju falni shumë dashuri e përkujdesje.
Respekte për të gjithë stafin me në krye titullaren vizionare znj. Eda Bano.

Alma Dhembo Dojce

Na ishte njëherë, diku në një qytet të madh, një vend i bukur dhe plot ngjyra si në përralla.

Aty rriteshin fëmije aq të gëzuar, sa mund t'i quaje pa frikë princesha dhe princër të lumtur.

Si me magji, në këtë kopësht përrallash fëmijë të vegjël sa një filiz, na rriteshin në fidanishte, pemishte të cilat më pas jepnin ca “fruta” të shijshme e të shëndetshme për të përgatitur grupe parashkollore të suksesshme.

Në këtë kopësht të magjepsur, na ishte dhe një zanë përrallash që quhej Edlina. Një zanë e gëzuar dhe e qeshur, që i pëlqente të fluturonte në të gjitha vendet e botës. Me pluhurin e saj magjik, ... Read more

Follow Us